ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Προσλήψεις,


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσότερες από 4.000 είναι οι προσλήψεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο Μάιο σε υπηρεσίες και φορείς του Δημοσίου με συμβάσεις ορισμένου και αορίστου χρόνου καθώς και συμβάσεις έργου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», αναμένεται να γίνουν 4.139 προσλήψεις, ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι αιτήσεις για τις 1.330 θέσεις.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόκειται για 120 θέσεις στη Βιομηχανία Ζάχαρης, 581 στη ΔΕΗ, 82 στο Φεστιβάλ Επιδαύρου, 307 σε δήμους, 88 σε ΑΕΙ, 70 στη ΝΕΡΙΤ καθώς και για 82 δικαστικούς επιμελητές στα Εφετεία.
Επίσης, 450 οδηγοί και τεχνίτες στις οδικές συγκοινωνίες θα προσληφθούν με συμβάσεις αορίστου χρόνου.























































