ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Απαγόρευση Πορείας, Απαγόρευση Συγκέντρωσης, Βίντεο, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Μπάρακ Ομπάμα, ΠΑΜΕ, Πορεία Διαμαρτυρίας,

















































Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
Χαλέπι: Οι Κούρδοι απέκρουσαν επίθεση τζιχαντιστών της Δαμασκού - Ο ρόλος της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένταση επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, το απόγευμα της Τρίτης, καθώς οι διαδηλωτές του ΚΚΕ στην Πανεπιστημίου και αριστεριστές και αντιεξουσιαστές στη Σταδίου απωθήθηκαν με χημικά από την αστυνομία, όταν προσέγγισαν τον φραγμό με τις κλούβες, στο ύψος της οδού Αμερικής.
Μέσω της Πανεπιστημίου τα μέλη του ΚΚΕ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ ξεκίνησαν πορεία από την Ομόνοια με τελικό προορισμό την αμερικανική πρεσβεία. Αυτή την ώρα, όμως, δεύτερη πορεία, αριστεριστών και αντιεξουσιαστών πορεύεται προς το Σύνταγμα μέσω της Σταδίου.
Παρά το γεγονός ότι τη Δευτέρα ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ πως ενόψει της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, στην Αθήνα, απαγορεύονται όλες οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις το ΠΑΜΕ δεν ακύρωσε το σημερινό του κάλεσμα, ενώ τα μέλη του ΚΚΕ έκαναν τέσσερις προσυγκεντρώσεις που πλέον συγκλίνουν στην Ομόνοια.
Το απόγευμα ξεκίνησε και η πορεία αριστεριστών και αντιεξουσιαστών από το Πολυτεχνείο επίσης προς την αμερικανική πρεσβεία. Πάνω από 3.500 είναι οι διαδηλψτές και έφθασαν στην Κλαυθμώνος. Ωστόσο, ο φραγμός της αστυνομίας έχει στηθεί και «περιμένει» τους διαδηλωτές στο ύψος της οδού Αμερικής.
Στο συλλαλλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια παίρνει μέρος και ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ στις συγκεντρώσεις παίρνει μέρος και η ΛΑΕ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Οι αστυνομικοί δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτρέψουν σε όσους συγκεντρωθούν να κάνουν πορεία και να επιχειρήσουν να προσεγγίσουν την περιοχή του Συντάγματος ή πολύ περισσότερο να πορευθούν προς την αμερικανική πρεσβεία. Έτσι, όσοι το επιχειρήσουν θα βρεθούν αντιμέτωποι αστυνομικούς φραγμούς που θα αποκλείουν κάθε δίοδο. Το πως θα εξελιχθεί πιθανή απόπειρα να σπάσουν οι φραγμοί προκαλεί ανησυχία, αλλά η αστυνομία αναφέρει ότι οι πορείες «δεν θα φτάσουν στην πρεσβεία».
Σημειώνεται ότι πρόσκληση για συμμετοχή στη συγκέντρωση στο Πολυτεχνείο και στην πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία κατά της επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα, απευθύνουν κόμματα και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.






















































