ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων, Υπουργείο Εσωτερικών,


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Οι ψεύτες του τουρκικού ΥΠΕΞ υποστηρίζουν ότι το 1821 οι Έλληνες επαναστάτες έσφαξαν «Τούρκους» στην Τριπολιτσά - Ποια είναι η
ΟΗΕ - Πεζεσκιάν σε Τραμπ: Το Ιράν δεν θα παραδοθεί στον πόλεμο με τις ΗΠΑ
Πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ διηγήθηκε πώς η Μοσάντ «εντόπισε» τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Συρίας
Τσίπρας: «Ή εμείς ή κανείς» - Μόνο η ΕΛΑΣ μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γονείς και μαθητές μουσικών σχολείων πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 12:00 έξω από το υπουργείο Εσωτερικών στην πλατεία Κλαυθμώνος, ζητώντας συνάντηση με τον υπουργό για το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών.
Η κινητοποίηση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων, η οποία σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι οι μετακινήσεις των μαθητών -επειδή τα σχολεία αυτά είναι διαδημοτικά- είναι μεγάλες και για αυτόν το λόγο απαιτείται η μετεπιβίβαση των παιδιών σε περισσότερα από ένα μέσο Δημόσιας συγκοινωνίας όπου σε πολλές περιπτώσεις είναι δύο με τρία αλλά και σε κάποιες τέσσερα.
«Πιστεύουμε ότι η υλοποίηση της ΚΥΑ αφενός μεν θα συρρικνώσει αυτά τα σχολεία και αφετέρου φοβόμαστε για την ασφάλεια των παιδιών μας και σας καθιστούμε υπεύθυνους διότι θεωρούμε ότι θα είστε ηθικοί αυτουργοί οποιουδήποτε τραυματισμού ή άλλης εγκληματικής ενέργειας συμβεί σε βάρος ανήλικων παιδιών», τονίζει και ζητά την κατάργηση της ΚΥΑ -όπως σήμερα ισχύει- και την μίσθωση λεωφορείων χωρίς χιλιομετρικές δεσμεύσεις για όλα τα σχολεία.























































