ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέσσερις συλλήψεις, 21 προσαγωγές, ένας τραυματίας αστυνομικός και ένα καμένο αυτοκίνητο, ήταν ο απολογισμός των επεισοδίων που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στα Εξάρχεια.
Επεισόδια, τα οποία αμαύρωσαν, για μια ακόμα φορά, τις εκδηλώσεις για την επέτειο του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Η ατμόσφαιρα στην περιοχή παρέμενε τεταμένη μέχρι αργά τη νύχτα, καθώς ομάδες ατόμων, κατά διαστήματα, εκτόξευαν φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες «απαντούσαν» με περιορισμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
Η ένταση άρχισε περίπου στις 19:00, όταν ομάδα ατόμων άναψε φωτιές σε κάδους στην Οδό Στουρνάρη.
Στη συνέχεια, ομάδες των αντιεξουσιαστών έστησαν οδοφράγματα σε διάφορα σημεία των Εξαρχείων, εκτοξεύοντας παράλληλα μολότοφ κατά αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκοταν στην περιοχή.
Των επεισοδίων είχε προηγηθεί πορεία στο κέντρο της Αθήνας από οργανώσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου και οργανώσεις της Αριστεράς, στη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου.
Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης δεν σημειώθηκαν επεισόδια.























































