ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέσσερις συλλήψεις, 21 προσαγωγές, ένας τραυματίας αστυνομικός και ένα καμένο αυτοκίνητο, ήταν ο απολογισμός των επεισοδίων που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στα Εξάρχεια.
Επεισόδια, τα οποία αμαύρωσαν, για μια ακόμα φορά, τις εκδηλώσεις για την επέτειο του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Η ατμόσφαιρα στην περιοχή παρέμενε τεταμένη μέχρι αργά τη νύχτα, καθώς ομάδες ατόμων, κατά διαστήματα, εκτόξευαν φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες «απαντούσαν» με περιορισμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
Η ένταση άρχισε περίπου στις 19:00, όταν ομάδα ατόμων άναψε φωτιές σε κάδους στην Οδό Στουρνάρη.
Στη συνέχεια, ομάδες των αντιεξουσιαστών έστησαν οδοφράγματα σε διάφορα σημεία των Εξαρχείων, εκτοξεύοντας παράλληλα μολότοφ κατά αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκοταν στην περιοχή.
Των επεισοδίων είχε προηγηθεί πορεία στο κέντρο της Αθήνας από οργανώσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου και οργανώσεις της Αριστεράς, στη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου.
Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης δεν σημειώθηκαν επεισόδια.























































