ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκίνητο, Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, Τέλη Κυκλοφορίας, Υπουργείο Οικονομικών,


















































Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Το ανέγγιχτο «Όρος Αξίνα» στο Ιράν - Τι κρύβεται στο πιο βαθύ καταφύγιο; Πυρηνικά ή χρυσάφι;
Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% - Ανεβαίνει ο Τσίπρας
Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν θα δοθεί παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας του 2017, με την προθεσμία να λήγει οριστικά στις 31 Δεκεμβρίου 2016.
Όπως έχει γίνει γνωστό από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, οι παρατάσεις προθεσμιών για την καταβολή φόρων και οφειλών, που έχουν δοθεί σε διάφορες περιοχές της χώρας, λόγω καιρικών συνθηκών, δεν αφορούν στα τέλη κυκλοφορίας.
Παρόλα αυτά, πολλοί είναι ακόμη οι ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν αφήσει για την τελευταία στιγμή την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2017.
Το υπουργείο Οικονομικών, πάντως, διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να δοθεί παράταση.
Όσοι δεν τα πληρώσουν θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα, αλλά και με την απαγόρευση της μεταβίβασης του οχήματός τους.
Το πρόστιμο είναι ίσο με το ύψος των τελών που θα έπρεπε να είχε εξοφληθεί.
Για παράδειγμα, αν κάποιος ιδιοκτήτης ΙΧ θα έπρεπε να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας ύψους 148 ευρώ, με το πρόστιμο θα πληρώσει 296 ευρώ.























































