ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Κατάρ: Στους 54 οι τραυματίες και 18 αγνοούμενοι από την έκρηξη στον τερματικό σταθμό του Ρας Λαφάν
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κρατούμενος των φυλακών Μαλανδρίνου αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, χρησιμοποιώντας τα ρούχα και το σακίδιο, που είχε μαζί του, στο κελί της απομόνωσης.
Σύμφωνα με το Lamia Report οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον βρήκαν κρεμασμένο στις 10:00 χθες το πρωί και αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Άμφισσας, όπου οι γιατροί έκριναν ότι λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του έπρεπε να μεταφερθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας.
Ο 34χρονος Αλβανός, νοσηλεύεται φρουρούμενος και σύμφωνα με πληροφορίες εκτίει ποινή 20ετους κάθειρξης για ληστείες, απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλες παράνομες πράξεις.























































