ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δέντρο, ολόκληρο πεύκο, έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στο Πλωμάρι της Λέσβου.
Την είδηση και τις φωτογραφίες ανάρτησε το τοπικό σάιτ, plomarinews.gr, με το σχετικό ρεπορτάζ που προέκυψε ύστερα από καταγγελία αναγνώστη, ο οποίος έγραψε:
“Από χθες το βράδυ έπεφτε σιγά σιγά το δέντρο το πρωί είχε πέσει τελείως. Το πρωί κατά τις οκτώ η ώρα το έκοψε η πυροσβεστική. Για αυτό πρέπει να ελεγχθούν όλα τα δέντρα τριγύρω και να κοπούν ή να κλαδευτούν γιατί είναι το δεύτερο περιστατικό που συμβαίνει, και την άλλη φορά ήταν σε καλό αμάξι. Όπως και το ότι πρέπει να απομακρυνθούν όλα τα εγκαταλελλειμένα αυτοκίνητα από την γύρω περιοχή.
Ευχαριστώ”.
Βεβαίως το θέμα δεν είναι εάν θα πέσει το δέντρο πάνω σε καλό ή σε κακό αμάξι, αλλά μιας και είναι το δεύτερο περιστατικό ας φροντίσουν οι τοπικές αρχές μην τριτώσει πάνω σε άνθρωπο!























































