Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαροπαεύει 15χρονος με γρίπη

Χαροπαεύει 15χρονος με γρίπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αστυνομική δύναμη βρίσκεται αυτήν την ώρα στο ΠΑΓΝΗ, όπου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Flashnews.gr, ο πατέρας ενός 15χρονου αγοριού επιχείρησε να επιτεθεί στους γιατρούς του νοσοκομείου, όταν εκείνοι τον ενημέρωσαν ότι η κατάσταση της υγείας του γιου του τις τελευταίες ώρες επιδεινώθηκε.

Ο 15χρονος είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου με συμπτώματα γρίπης και σύμφωνα με την οικογένειά του, οι γιατροί δεν του έδωσαν την απαραίτητη σημασία με αποτέλεσμα η εικόνα του να χειροτερέψει και να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση του 15χρονου είναι εξαιρετικά κρίσιμη με το αγόρι να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford

Συνελήφθη Πολωνός για κατασκοπεία στη Σούδα – Φωτογράφιζε πλοία και εγκαταστάσεις

Ο Νίκος Δένδιας επιθεώρησε τους Patriot στην Κρήτη

Ο Νίκος Δένδιας για την επίσκεψη Μακρόν και το δόγμα «Ελλάς, Γαλλία, συμμαχία»: «Ήταν μια ευτυχής ημέρα»

Ο Νίκος Δένδιας διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που ήθελαν μη επανδρωμένα αεροχήματα να έχουν κατεύθυνση από τον Λίβανο προς την Κρήτη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr