Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

20 εκατ. ευρώ για έργα στο Κατάκολο

20 εκατ. ευρώ για έργα στο Κατάκολο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έργα προϋπολογισμού 12,5 εκατ. ευρώ, εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μία ημέρα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, επισκεπτόμενος το λιμάνι του Κατάκολου Ηλείας.

Όπως υποστήριξε μάλιστα στην περιοχή θα γίνουν ακόμη μεγαλύτερες επενδύσεις, καθώς είναι προγραμματισμένη η ανάπλαση της συγκεκριμένης εμπορικής περιοχής του λιμανιού του Κατάκολου, με επιπλέον κονδύλια 7,5 εκατ.ευρώ, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό των έργων στα 20 εκατ. ευρώ.

Όπως είπε ο κ. Σαμαράς το έργο «Θα δώσει αυτή την ανάσα, προκειμένου η περιοχή εδώ η καταπληκτική να κάνει αυτή τη μεγάλη Ανάπτυξη, όπως έχει σχεδιαστεί».

Ακόμη ανέφερε ότι το Κατάκολο έχει ένα καταπληκτικό ρεύμα με πάνω από ένα εκατ. τουρίστες κάθε χρόνο και αποτελεί το δεύτερο χώρο υποδοχή κρουαζιέρας μετά τον Πειραιά. Συνεπώς, πρόσθεσε, είναι απολύτως αναγκαία η τουριστική ανάπτυξη και η υποδομή υποδοχής των τουριστών.

Ο κ. Σαμαράς, τόνισε πως η Ανάπτυξη δεν γίνεται τυχαία αλλά με σχέδιο το οποίο όπως είπε, «αφορά το αύριο. Αφορά τα παιδιά μας».

Επίσης, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, λέγοντας ότι το «Σχέδιο Ζ» αποτελούσε σχεδιασμό για τον «παραγκωνισμό και την εξαφάνιση της Ελλάδας από τον ουσιαστικό αναπτυξιακό χάρτη της Ευρώπης» , γεγονός που τελικά αποφεύχθηκε και αντιπαρέβαλε τα αναπτυξιακά σχέδια της κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Αυτά είναι τα ψεύδη της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει στις εκλογές

Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις

Κασσελάκης: Για τους λόγους αυτούς ζητάω πρόωρες εκλογές

DW: Τα απομνημονεύματα του Σόιμπλε με 100 σελίδες για την ελληνική κρίση

Τραμπ: Μάζεψε 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική εκστρατεία του, σε μια δεξίωση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr