ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Χορταρέας, ΣΔΟΕ,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 710.000 ευρώ …ξέχασε να δηλώσει στην Εφορία ο γνωστός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις αστρολόγος Νίκος Χορταρέας.
Το ποσό αυτό βρέθηκε από τον ΣΔΟΕ σε λογαριασμό του και τώρα θα κληθεί να πληρώσει «τσουχτερό» πρόστιμο, καταβάλλοντας σχεδόν όλο το ποσό στην Εφορία. Ο ίδιος παραδέχτηκε το γεγονός, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του STAR.
«Είναι γεγονός. Άνοιξαν τους λογαριασμούς, βρήκαν καταθέσεις από το 2006 μέχρι τώρα, όχι χρήματα. Οι καταθέσεις είναι τιμολογημένες, είναι από το ’90 που δούλευα στα κανάλια και μου ζήτησαν να τους πάω τα παραστατικά», είπε ο μελλοντολόγος.
«Βρήκαν κάποιες καταθέσεις, οι οποίες είναι δικαιολογημένες. Το ποσό δεν είναι 710.000, εκτός κι αν πρόκειται για κάποιον άλλον. Εξάλλου, δεν είπαν όνομα και εγώ δεν έχω ούτε να φοβηθώ τίποτα, ούτε να αποδείξω κάτι», συνέχισε ο ίδιος, τονίζοντας ότι οι καταθέσεις του προέρχονται από διάφορες εταιρείες με τις οποίες συνεργάστηκε εδώ και 10 χρόνια, αλλά και τα απαραίτητα παραστατικά έχουν κατατεθεί στην Εφορία.
Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΔΟΕ στην οποία αναφέρεται ένα μέντιουμ από την Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Χορταρέας είπε πως τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα, ενώ χαρακτήρισε «φυσιολογικό» το να έχει βγάλει λεφτά όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύει.























































