ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφάπαξ, Οργανισμός Προώθησης Εξαγωγών,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ποσό των 200.000 ευρώ ως εφάπαξ με τη συνταξιοδότηση έπαιρναν οι εργαζόμενοι στον ΟΠΕ (Οργανισμός προώθησης Εξαγωγών). Αυτό αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδλιου για την συγχώνευση του INVEST IN GREECE με τον Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών (ΟΠΕ).
Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής ο κ. Μηταράκης δήλωσε ότι με τις προωθούμενες ρυθμίσεις μπαίνει τέλος σε αυτές τις παχυλές παροχές.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Παπαστεργιόπουλος μιλώντας στην Επιτροπή ζήτησε να υπάρξουν αλλαγές στο νομοσχέδιο για το προσωπικό που απομένει στον ΟΠΕ ώστε να μην κινδυνεύσει η είσπραξη αυτής της παροχής, των 200.000 ευρώ, ισχυριζόμενος πως έχουν καταβληθεί οι ανάλογες εισφορές.
Αυτά τα χρήματα όμως όπως διευκρίνισε ο κ. Μηταράκης καταθέτοντας σχετικά έγγραφα πληρώνονται από το ελληνικό δημόσιο και σημείωσε πως αυτό το ασφαλιστικό συμβόλαιο δεν έχει τα κεφάλαια και ως εκ τούτου για κάθε εργαζόμενο που διεκδικεί τα 200.000 ευρώ πρέπει το ποσό αυτό να κοπεί από τον κρατικό προϋπολογισμό.























































