ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφάπαξ, Οργανισμός Προώθησης Εξαγωγών,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ποσό των 200.000 ευρώ ως εφάπαξ με τη συνταξιοδότηση έπαιρναν οι εργαζόμενοι στον ΟΠΕ (Οργανισμός προώθησης Εξαγωγών). Αυτό αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδλιου για την συγχώνευση του INVEST IN GREECE με τον Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών (ΟΠΕ).
Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής ο κ. Μηταράκης δήλωσε ότι με τις προωθούμενες ρυθμίσεις μπαίνει τέλος σε αυτές τις παχυλές παροχές.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Παπαστεργιόπουλος μιλώντας στην Επιτροπή ζήτησε να υπάρξουν αλλαγές στο νομοσχέδιο για το προσωπικό που απομένει στον ΟΠΕ ώστε να μην κινδυνεύσει η είσπραξη αυτής της παροχής, των 200.000 ευρώ, ισχυριζόμενος πως έχουν καταβληθεί οι ανάλογες εισφορές.
Αυτά τα χρήματα όμως όπως διευκρίνισε ο κ. Μηταράκης καταθέτοντας σχετικά έγγραφα πληρώνονται από το ελληνικό δημόσιο και σημείωσε πως αυτό το ασφαλιστικό συμβόλαιο δεν έχει τα κεφάλαια και ως εκ τούτου για κάθε εργαζόμενο που διεκδικεί τα 200.000 ευρώ πρέπει το ποσό αυτό να κοπεί από τον κρατικό προϋπολογισμό.






















































