ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν - Σκληρές δηλώσεις και απειλές
Η CIA συγκρότησε μυστικά ειδική ομάδα για την άσκηση πιέσεων με στόχο την αλλαγή καθεστώτος στην Κούβα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συναγερμός έχει σημάνει στις διωκτικές αρχές της βόρειας Ελλάδας μετά την εύρεση οπλισμού και πυρομαχικών σε ένα τζαμί στον νομό Ξάνθης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές βρήκαν κρυμμένα δύο πιστόλια, εκ των οποίων ένα με σιγαστήρα, καθώς και μεγάλο αριθμό φυσιγγίων, περίπου 30, διαφόρων διαμετρημάτων, σε ένα τζαμί στο χωριό Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου.
Ο τοπικός ιμάμης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.Όπως υποστήριξε, τα όπλα του ανήκουν και για αυτό κατόπιν συνελήφθη.
Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ανώτατα στελέχη της κυβέρνησης.























































