Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Βρόμικα κόλπα πρακτόρων της MIT στη Θράκη

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Βρόμικα κόλπα πρακτόρων της MIT στη Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στήνουν σκηνικό πολέμου με παραμύθια για γκιουλενιστές! Ελεύθερος ο ιμάμης με τα όπλα και τις «υψηλές» γνωριμίες

Σκηνικό πολέμου θέλουν να στήσουν στην Ελλάδα οι πράκτορες της Τουρκίας στη Θράκη, γράφει σε δημοσίευμά της την Πέμπτη η εφημερίδα “Δημοκρατία”.

Η υπόθεση της σύλληψης του ιμάμη Ηλιόπετρας Κεχαγιά Σαμπρή, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τρία όπλα, έχει λάβει τρομακτικές διαστάσεις, καθώς σημειώνεται μεγάλη κινητοποίηση με έρευνες προς πάσα κατεύθυνση.

Η σύλληψη του ιμάμη φαίνεται πως αποτέλεσε το εφαλτήριο ώστε να έρθει επιτέλους στην επιφάνεια το βρόμικο παιχνίδι που έχουν στήσει παρακρατικοί μηχανισμοί της Ημισελήνου στη Θράκη, απειλώντας την εθνική κυριαρχία μας, γράφει η “Δημοκρατία”.

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε χθες [Τετάρτη] ελεύθερος από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση σε προκαταρκτική εξέταση και, μετά την περαίωσή της και εφόσον προκύπτουν ενδείξεις, θα αποφανθεί για την άσκηση ποινικής δίωξης.

Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι του κατηγορουμένου βρέθηκε ένα αεροβόλο τύπου φλόμπερ και στο τζαμί ήταν κρυμμένα δύο πιστόλια, 22 και 38 χιλιοστών.

Στην απολογία του ανέφερε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα δύο όπλα που βρέθηκαν σε εξωτερικό χώρο του τεμένους (στη σιδηροκατασκευή που αποτελεί τον εξωτερικό μιναρέ) και ότι το τέμενος είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο για οποιονδήποτε και άρα προσβάσιμο.

Ως προς το αεροβόλο που βρέθηκε στην κατοικία του, τόνισε ότι το είχε αποκτήσει πριν από 23 χρόνια, όταν η άδεια για την κατοχή του δεν ήταν απαραίτητη.

Πανικόβλητοι

Η σύλληψη προκάλεσε πανικό στις τάξεις των ανθελλήνων πρακτόρων στη Θράκη.

Όλοι εκείνοι που μέχρι πρότινος παρήλαυναν και φωτογραφίζονταν περιχαρείς στο τζαμί του εν λόγω ιμάμη τώρα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα… αδικαιολόγητα, στήνοντας ένα αστείο παιχνίδι προβοκάτσιας.

Ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μέτε, με τον οποίο ο κατηγορούμενος διατηρούσε ιδιαίτερα στενές σχέσεις, σε χθεσινή ανακοίνωση του αναφέρει:

«Κάποιοι επιδιώκουν να ανακατέψουν τη μειονότητα. Ιμάμηδες απειλούνται και απάγονται. Γίνονται απειλές θανάτου προς το πρόσωπο μου. Κλείνουν τα μεστσίτ σε Αλεξάνδρεια και Διδυμότειχο. Πάλι στο Διδυμότειχο το ιστορικό τζαμί παραδίδεται στις φλόγες (!). Τώρα, όπλα το τζαμί… Μήπως τα παιχνίδια στην Ευρώπη ρυθμίζονται από κάποιον;».

Πηγές της «Δημοκρατίας», που παρακολουθούν στενά την υπόθεση, αναφέρουν ότι η γραμμή που περνά ο Τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής Αλή Ριζά Ακιντζί είναι πως πρόκειται για συνωμοσία με εμπλοκή της FETO, δηλαδή της τρομοκρατικής οργάνωσης του Γκιουλέν, που φέρεται ότι οργάνωσε το αποτυχημένο πραξικόπημα πέρυσι το καλοκαίρι στην Τουρκία.

Μάλιστα, ήδη πολλοί παρατρεχάμενοι του προξενείου «παπαγαλίζουν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα περί συνωμοσίας.

Πάντως, η «Δημοκρατία» έχει στα χέρια της φωτογραφίες που απεικονίζουν στο συγκεκριμένο τζαμί τόσο τους Μέτε και Ακιντζί όσο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, τους πρώην βουλευτές Αχμέτ Χατζηοσμάν, Φαΐκ Φαίκογλου και Τσετίν Μαντατζή και τον πρόεδρο του DEB Μουσταφά Αλή Τσαούς.

Πηγές της εφημερίδας σημειώνουν ότι επιχειρείται «εξαγωγή στη χώρα μας ενός σοβαρού εσωτερικού προβλήματος της Τουρκίας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας στην τελετή θεμελίωσης συγκροτήματος οικιών για στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ορεστιάδα

Ξάνθη: Οι Έλληνες μουσουλμάνοι πέταξαν έξω από τζαμί τον ψευτομουφτή (βίντεο)

Αλεξανδρούπολη: Νηπιαγωγός κλείδωνε 3χρονα σε αποθήκη για να ηρεμήσουν

Ελληνίδα καθηγήτρια του Κέιμπριτζ προσπαθεί να σώσει τα «Ρωμέικα», τα ελληνικά που μιλάνε οι Έλληνες μουσουλμάνοι του Πόντου

Οι γαλλικές Αρχές απέλασαν ιμάμη που υποστήριζε τους τζιχαντιστές – Το κήρυγμα μίσους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr