ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εγνατία Οδός, Μαθητές,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παραλίγο τραγωδία στην Εγνατία οδό, στο ύψος του Μετσόβου, όταν σημειώθηκε καραμπόλα πέντε οχημάτων μεταξύ των οποίων και λεωφορείο που μετέφερε μαθητές.
Σύμφωνα με το δελτίο του ΑΝΤ1 το τροχαίο σημειώθηκε στη δεύτερη σήραγγα από Μέτσοβο προς Ιωάννινα.
Στο τροχαίο εμπλέκονται δύο αυτοκίνητα, μια νταλίκα αλλά και ένα πούλμαν που μετέφερε μαθητές χωρίς ωστόσο ευτυχώς να έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι οδηγοί καταγγέλλουν ότι μόλις μπήκαν στη σήραγγα έχασαν τον έλεγχο των οχημάτων τους καθώς όπως λένε κάτι υπήρχε στο οδόστρωμα, ενδεχομένως λάδια ή πετρέλαιο από άλλο όχημα.
Έτσι τα εκτός ελέγχου αυτοκίνητα χτύπησαν μέσα στο τούνελ στο κράσπεδο, με αποτέλεσμα οι οδηγοί που ακολουθούσαν να μην προλάβουν να τα αποφύγουν και να σημειωθεί η καραμπόλα.























































