ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρειος Πάγος, Ελένη Ράικου,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αύριο, Δευτέρα, συνέρχεται το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΣ) του Αρείου Πάγου για να επιλέξει νέο επικεφαλής εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς μετά την παραίτηση της Ελένης Ράικου (24.3.2017), μικρό διάστημα πριν από τη λήξη της θητείας της, την 11η Μαΐου 2017.
Το ΑΔΣ θα συνέλθει υπό την προεδρία της πρόεδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου, με εισηγητή τον αρεοπαγίτη Χαράλαμπο Μαχαίρα και με τη συμμετοχή της εισαγγελέως του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ξένης Δημητρίου.
Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Ράϊκου παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά από επικεφαλής εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς με έγγραφο που απέστειλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.























































