ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απίστευτες λεπτομέρειες για το εορταστικό γεύμα της οικογένειας Τζανιδάκη έρχονται στο φως λίγες μόλις ώρες μετά τον αναπάντεχο χαμό του Κρητικού υποστράτηγου, που έχασε τη ζωή του στη συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Ελασσόνα.
Ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης τη Δευτέρα του Πάσχα βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ρέθυμνο για να γιορτάσει μαζί με την οικογένειά του.
Πριν το μεσημεριανό εορταστικό τραπέζι επισκέφθηκε τον τάφο του πατέρα του στο νεκροταφείο της Ελεύθερνας. Επιστρέφοντας στο εορταστικό τραπέζι παρήγγειλε στη σύζυγό του, όταν πεθάνει να ταφεί στον τόπο του.
Μάλιστα ο υποστράτηγος ρωτούσε έναν ξάδερφό του, πού πρέπει να αποταθεί για την αγορά ταφοπεδίου στο κοιμητήριο, προκειμένου η ταφή του να γίνει εκεί.
Σύμπτωση ή διαίσθηση, κανείς δεν θα μάθει, αφού ο άτυχος Ιωάννης Τζανιδάκης 48 ώρες μετά έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο τύπου Χιούι στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.
Πάντως η τελευταία του επιθυμία θα πραγματοποιηθεί αφού η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στη γενέτειρά του. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή στις 18.00 το απόγευμα στην Ελεύθερνα.























































