Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιοι είπαν το τελευταίο “αντίο” στον Μίνωα Κυριακού (φωτο)

Ποιοι είπαν το τελευταίο “αντίο” στον Μίνωα Κυριακού (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΝΤ1, Μίνως Κυριακού, Φωτογραφίες,

Συγγενείς και φίλοι, συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον επιχειρηματία και πρόεδρο του ομίλου ΑΝΤ1, Μίνωα Κυριακού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικία 75 ετών, μετά από καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

Ο γιος του, Θοδωρής Κυριακού, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι του Ομίλου, στον επικήδειο λόγο του μίλησε πρώτα για τον πατέρα και μετά για τον επιχειρηματία, τον πατριώτη, τον αγωνιστή της ζωής. Σε πολύ προσωπικό τόνο αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς της οικογένειας Κυριακού, αποχαιρετώντας συγκινημένος τον πατριάρχη της.

Για τον επιχειρηματία και τον οραματιστή μίλησε ο νομικός σύμβουλος του ομίλου Κωνσταντίνος Ξυδιάς.
Συλλυπητήρια τηλεγραφήματα απέστειλαν ξένες πρεσβείες, αθλητικά στελέχη και στελέχη επιχειρήσεων του εξωτερικού.

Ο επιχειρηματικός και πολιτικός κόσμος συμπαραστεκόμενος στην οικογένεια αποχαιρέτησε τον Μίνωα Κυριακού στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας.

Μεταξύ τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου, η πρώην υπουργός Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο βουλευτής της ΝΔ Νότης Μηταράκης, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η πρώην ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλλα, η πρώην βουλευτής Ελένη Κούρκουλα, ο πρώην βουλευτής Χρήστος Πρωτόπαπας.

Το παρών έδωσαν επίσης ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, η επιχειρηματίας Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοπελούζος, ο Μιχάλης Σάλλας, ο Αντώνης Λυμπέρης, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο Μιχάλης Σάλλας, η Λόλα Νταϊφά, ο Κ. Κουτσομύτης, ο Γιάννης Λάτσιος, ο Σπύρος Χαραμής, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Στρατής Λιαρέλλης.


Επίσης παραβρέθηκαν η δημοσιογράφος και πρόεδρος του TOC.gr κα Έλλη Στάη, ο εκδότης του Πρώτου Θέματος Θέμος Αναστασιάδης, ο διευθύνων σύμβουλος του Ant1 Στρατής Λιαρέλλης, Επίσης οι δημοσιογράφοι Όλγα Τρέμη, Νίκος Χατζηνικολάου, Νικ. Βαφειάδης, Πέτρος Κωστόπουλος, η πρώην διευθύντρια προγράμματος του Ant1 Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Επίσης από τον τηλεοπτικό χώρο οι Ελένη Μενεγάκη, Λίτσα Πατέρα, Γιώργος Παπαδάκης, Φώτης Σεργουλόπουλος, Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιώργος Λιάγκας, Δούκισσα Νομικού, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Ζήνα Κουτσελίνη, ο Φώτης Μεταξόπουλος, οι ηθοποιοί Κάτια Δανδουλάκη, Χάρης Ρώμας, Μάρκος Σεφερλής, οι τραγουδιστές Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Έλλη Κοκκίνου, Αποστολία Ζώη, οι σκηνοθέτες Μανούσος Μανουσάκης, Σταμάτης Φασουλής.

Συγκίνησε ο γιος του, Θόδωρος, στον τελευταίο αποχαιρετισμό

ε συγκίνηση στην φωνή του ο Θοδωρής Κυριακού αποχαιρέτησε τον πατέρα του Μίνωα Κυριακού.

Δίπλα του τα αδέλφια του Ξενοφών και Αθηνά, είπαν το δικό τους «αντίο» στον πατέρα που λάτρευαν και θα λατρεύουν, όπως είπαν.

Με ομιλία μέσα από την ψυχή του τόνισε ότι ο Μίνως Κυριακού ήταν διορατικός επιχειρηματίας, υπέροχος εργοδότης, άξιος άνθρωπος, αληθινός πατριώτης και πάνω από όλα πιστός φίλος. Ο αντιπρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ ανέφερε ότι ζητούσε πάντοτε να ακούει από τα παιδιά του, ότι τον αγαπούν.

Οπως είπε πολλές φορές ο Θοδωρής Κυριακού «για εμάς ήταν και είναι ο καλύτερος πατέρας, ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου, ένας υπέροχος πατέρας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Ο Κ. Μητσοτάκης έλεγε επανειλημμένως ψέματα στον ελληνικό λαό για να τον παραπλανήσει

Ο Μητσοτάκης υποβαθμίζει την τουρκική προκλητικότητα: Δεν θέλουμε μπελάδες με την Τουρκία!

Ο σωσίας του Μητσοτάκη στο Dragons’ Den του ΑΝΤ1

Δημοσκόπηση: Ακρίβεια, υγεία, εγκληματικότητα τα μεγάλα προβλήματα – Υπέρ του γάμου ομόφυλων ζευγαριών

Ανδρουλάκης: Τροχονόμος ισχυρών συμφερόντων ο Μητσοτάκης – Σε βέρτιγκο ο ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr