ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο έγκυες γυναίκες από τα Κύθηρα κι ένα βρέφος από τη Μυτιλήνη μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα στην Αθήνα με αεροσκάφη C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.
Συγκεκριμένα, στις 03:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε από τα Κύθηρα στην Ελευσίνα μία γυναίκα η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα κύησης.
Στην Ελευσίνα μεταφέρθηκε με C-130 και μία 38χρονη γυναίκα από τη Λήμνο η οποία εγκυμονούσε, έπειτα από αίτημα του ΕΚΑΒ.
Τέλος, στις 06:51 το πρωί, ένα βρέφος το οποίο αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκε με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας από τη Μυτιλήνη στην Ελευσίνα.























































