ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Τσελέντης, Βίντεο, Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, Δωδεκάνησα, Κως, Σεισμός,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σεισμός Κως: Αναθεωρήθηκε προς τα πάνω το μέγεθος του σεισμού που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Κω όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο. Το αναθεωρημένο μέγεθος του σεισμού είναι 6,6 Ρίχτερ.
«Εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ανακοινώνει ότι σήμερα στη 1.31 ώρα Ελλάδος, οι σεισμογράφοι τους κατέγραψαν πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση, με αναθεωρημένο μέγεθος 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που προερχόταν από απόσταση 345χλμ ΑΝΑ της Αθήνας.
»Επίκεντρο της δόνησης: Θαλάσσιο χώρο 20χλμ ΒΑ της Κω. Από εκείνη την ώρα και μέχρι τις 11.00 ώρα Ελλάδος έχουν σημειωθεί δέκα (10) σεισμικές δονήσεις με μέγεθος πάνω από 4,0 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ» αναφέρει η ανακοίνωση του Γεωδυναμικού που υπογράφει ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Άκης Τσελέντης.























































