ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασιλιάς Κάρολος Γ΄ του Ηνωμένου Βασιλείου, Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, Κέρκυρα, Φωτογραφίες,


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο νέο υπερπολυτελές σκάφος OKTO ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, υποδέχτηκαν την Δευτέρα στην Κέρκυρα τον Πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα.
Προσκεκλημένοι ήταν και μέλη της οικογένειας Rothschild, στη βίλα των οποίων μένει στο νησί των Φαιάκων το πριγκηπικό ζεύγος.
Τον Κάρολο συνόδευσε στο ΟΚΤΟ ο ίδιος ο Θόδωρος Αγγελόπουλος ενώ τους υποδέχτηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου που ανέλαβε να τους ξεναγήσει στους πολυτελείς χώρους του σκάφους, την ίδια ώρα που ο Θόδωρος Αγγελόπουλος είχε μία κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον Πρίγκιπα Κάρολο της Ουαλίας προτού όλοι μαζί απολαύσουν ένα ιδιαίτερα προσεγμένο γεύμα που ετοίμασε ο σεφ της ελληνικής επιχειρηματικής οικογένειας.


Είναι γνωστό ότι ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου συγκαταλέγονται στους ελάχιστους Έλληνες επιχειρηματίες που διατηρούν χρόνια φιλία με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και τη Δούκισσα της Κορνουάλης. Το πριγκιπικό ζεύγος παρέμεινε περίπου δύο ώρες στο OKTO.

























































