ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ανεργία θα υποχωρήσει κάτω από το 20% το 2018, «σπάζοντας επιτέλους το ψυχολογικό όριο του ενός εκατομμυρίου ανέργων», υποστηρίζει σε συνέντευξή της στην Αυγή η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου.
Ακόμη, εκτιμά ότι ο ρυθμός ανάπτυξης θα κινηθεί φέτος στο 2% που -σε συνδυασμό με τον υπερδιπλασιασμό των άμεσων ξένων επενδύσεων σε σχέση με το 2015 και την αύξηση των παραγωγικών επενδύσεων κατά 8,5%- θα οδηγήσει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
«Η αλλαγή σελίδας στην οικονομία και οι παρεμβάσεις του υπουργείου Εργασίας αποτελούν σίγουρα τους βασικούς παράγοντες της αύξησης της απασχόλησης», υποστηρίζει και συμπληρώνει: «Σε αυτή τη λογική απευθυνόμαστε στον ιδιωτικό τομέα με προγράμματα του ΟΑΕΔ και υλοποιούμε δράσεις για να αποφύγουμε τον κοινωνικό αποκλεισμό ομάδων που ανήκουν στον σκληρό πυρήνα της ανεργίας».
Σύμφωνα με την κ. Αντωνοπούλου, προτεραιότητα είναι η αντιμετώπιση της μακροχρόνιας ανεργίας τόσο στους νέους όσο και στις μεγαλύτερες ηλικίες.
Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας κατηγορεί τέλος τη ΝΔ ότι «καλλιεργεί συστηματικά ένα κλίμα καταστροφολογίας επιχειρώντας να μηδενίσει οτιδήποτε θετικό κάνει η σημερινή κυβέρνηση».
«Σε αυτήν την προσπάθεια έχει συμμάχους ένα μεγάλο τμήμα των Μέσων Ενημέρωσης, τα οποία κινδυνολογούν ασύστολα και διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα με στόχο να δημιουργήσουν την εντύπωση στην κοινή γνώμη ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έφερε τα χειρότερα», καταλήγει.























































