ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Στάθης Μπούκουρας, Χρυσή Αυγή,


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις ειδικές ανακρίτριες που έχουν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής θα επισκεφθεί σήμερα Δευτέρα ο προφυλακισμένος βουλευτής Στάθης Μπούκουρας.
Όπως μεταδίδει το Mega, o νέος κύκλος απολογιών θα συνεχιστεί έως τα μέσα Ιουνίου. Συγκεκριμένα, στις 6 Ιουνίου θα απολογηθεί ο βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης, στις 10 του μήνα ο Νίκος Κούζηλος, στις 12 και 13 Ιουνίου θα απολογηθούν η σύζυγος του Μιχαλολιάκου Ελένη Ζαρούλια και ο Μιχάλης Αρβανίτης, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται στις 16 Ιουνίου η απολογία του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, ο οποίος έχει αποχωρήσει από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, επικαλούμενος παράνομες ενέργειες.
Παράλληλα, την Τετάρτη θα συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής η άρση ασυλίας για τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Χρήστο Παππά και τον Γιάννη Λαγό, οι οποίοι εκτός από ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κατηγορούνται και για παράνομη οπλοκατοχή. Όπως όλα δείχνουν οι προαναφερθέντες θα παρουσιαστούν στην ολομέλεια της Βουλής για ακρόαση.
Μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κλήση για απολογία ο Ηλίας Κασιδιάρης, για τον οποίο η Βουλή έχει άρει την ασυλία για το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής.
Υπενθυμίζεται ότι ομάδα δικηγόρων κατέθεσε προ ημερών φάκελο βάσει του οποίου ο Ηλίας Κασιδιάρης έπαιξε κεντρικό ρόλο στο πογκρόμ κατά μεταναστών που είχε γίνει στο κέντρο της Αθήνας τον Μάιο του 2011, μετά την άγρια δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, στην οδό Ηπείρου από αλλοδαπούς κακοποιούς.























































