ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε εφαρμογή έχει τεθεί σχέδιο αντιμετώπισης της ρύπανσης από ιδιωτικά συνεργεία και πλωτό σκάφος του Λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή νότια νοτιοδυτικά της Αταλάντης στον Σαρωνικό, όπου βυθίστηκε το μικρό δεξαμενόπλοιο «ΑΓ. ΖΩΝΗ», έμφορτο με 2.570 τόνους καύσιμα.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, το «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ» είχε αποπλεύσει από τα διυλιστήρια του Ασπροπύργου με 2.200 μετρικούς τόνους fuel oil και 370 μετρικούς τόνους marine gas oil.
Την εστία ρύπανσης εντόπισε αεροσκάφος που πραγματοποίησε περιπολία στην περιοχή του συμβάντος.
Στο ναυάγιο έγιναν εργασίες στεγανοποίησης.
Τη στιγμή του ναυαγίου στο πλοίο βρίσκονταν ένας ναύτης και ο Α’ μηχανοδηγός από τα συνολικά έντεκα μέλη. Και οι δύο περισυνελέγησαν σώοι από λάντζα και ρυμουλκό σκάφος και μεταφέρθηκαν, για προληπτικούς λόγους, στο «Τζάνειο» νοσοκομείο, από όπου εξήλθαν καθώς είναι καλά στην υγεία τους.
Ο πλοίαρχος και ο Α’ μηχανικός του δεξαμενόπλοιου προσήχθησαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, συνελήφθησαν για πρόκληση ναυαγίου από αμέλεια και στη συνέχεια, με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι έως ότου οριστεί τακτική δικάσιμος.
Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου, ενώ διορίστηκε πραγματογνώμονας για την εξακρίβωση των αιτιών του ναυτικού ατυχήματος.























































