Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στις ανακρίτριες ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης

Στις ανακρίτριες ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Κουκούτσης, Χρυσή Αυγή,

Στις ειδικές ανακρίτριες που έχουν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής οδηγείται σήμερα, Παρασκευή, ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Κουκούτσης, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Ο συνήγορός του έθεσε θέμα ακυρότητας της κλήσης σε απολογία που εστάλη στον εντολέα του και υποστήριξε πως «υπήρξαν παρεμβάσεις τρίτων στην υπόθεση».

«Προσήλθαμε να πάρουμε προθεσμία, ζητήσαμε να υποβάλλουμε αίτηση ακυρότητας της κλήσης προς απολογία καθώς ήταν αντίγραφο εγγράφου που δεν έφερε υπογραφή και σφραγίδα. Μας ζητήθηκε να περιμένουμε και τότε άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα της ανακρίτριας που μιλούσε με αγνώστους σε εμάς. Μετά μας ειπώθηκε πως καλύτερα είναι να μην την υποβάλλουμε», δήλωσε ο δικηγόρος του κ. Κουκούτση.

Η ένσταση του βουλευτή, που τελικώς υποβλήθηκε, κρίθηκε απορριπτέα από το Συμβούλιο Εφετών που έκρινε ότι η κλήση ήταν νόμιμη και ότι είναι επίσημο έγγραφο που εστάλη με φαξ. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο των ανακριτριών, του αποδίδεται ότι είναι μέλος της ηγετικής ομάδας της εγκληματικής οργάνωσης «που γνώριζε και συντόνιζε» τις παράνομες εγκληματικές δραστηριότητες των μελών της.

Μετά το τέλος της απολογίας ανακρίτριες και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την ποινική μεταχείριση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε άδεια για να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος Αθήνας

Τaz: «Κακοφωνία στις Βρυξέλλες» για τη Γάζα – Επικρατεί χάος εξαιτίας φον ντερ Λάιεν και Μπορέλ

Οι ναζιστές του Κασιδιάρη αναζητούν υποψηφίους – Η μη κοινή κάθοδος της δημοκρατικής παράταξης φέρνει τους ναζί ψηλά στην Αθήνα

Ηλίας Κασιδιάρης – Ανάρτηση στο Twitter μέσα από τη φυλακή: «Νενικήκαμεν»

Άρειος Πάγος: Νέο «όχι» στο κόμμα Κασιδιάρη για κάθοδο στις εκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr