ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΚΕΕΛΠΝΟ, Νοσοκομείο Έλενα, ΠΟΕΔΗΝ | Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, Χολέρα,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επιμένει στην θέση της για εμφάνιση του δονακίου χολέρας στο νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου», η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.
Όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Γιαννάκος, πριν το ΚΕΕΛΠΝΟ λάβει τα σχετικά δείγματα στις 19 Οκτωβρίου, τα οποία βγήκαν τελικά αρνητικά, είχε προηγηθεί απολύμανση στις 18 του μηνός.
Αντίθετα, στα πέντε δείγματα που είχαν ληφθεί από την Ομοσπονδία, δύο εβδομάδες νωρίτερα από την απολύμανση, υπήρχε το δονάκιο της χολέρας, είπε ο κ. Γιαννάκος.























































