ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Frankfurter Allgemeine Zeitung, Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Υπηρεσία Ασύλου,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην «οικειοθελή αναχώρηση μεταναστών από την Ελλάδα» εστιάζει η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), σε δημοσίευμά της.
«Την ώρα που από τη μια πλευρά αυξάνονται καθημερινά εδώ και εβδομάδες οι αφίξεις μεταναστών στα ελληνικά νησιά, από την άλλη χιλιάδες μετανάστες εγκατέλειψαν οικειοθελώς την Ελλάδα για να επιστρέψουν στις πατρίδες τους», γράφει η εφημερίδα.
Όπως σημειώνει η FAZ, επικαλούμενη στοιχεία της ελληνικής αστυνομίας, συνολικά 16.003 αιτούντες άσυλο εγκατέλειψαν τη χώρα με τη βοήθεια της Διεθνούς Οργάνωσης Μετανάστευσης.
Οι περισσότεροι κατάγονταν από την Αλβανία, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, το Αφγανιστάν, καθώς και βορειοαφρικανικές χώρες.
Eκπρόσωπος των ελληνικών αρχών ασφαλείας ανέφερε πως οι άνθρωποι αυτοί «συνειδητοποίησαν ότι δεν έχουν πιθανότητες χορήγησης ασύλου από την Ε.Ε.».























































