ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σημαντικά αυξημένες είναι οι κρατήσεις για διακοπές στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, αναφέρει η μεγάλη ταξιδιωτική εταιρεία Thomas Cook Group.
Αν και είναι ακόμη νωρίς για τις πωλήσεις που αφορούν στο καλοκαίρι του 2018, «βλέπουμε μία καλή αρχή στις συναλλαγές, με τις συνολικές κρατήσεις για διακοπές και τις τιμές υψηλότερες από πέρυσι», σημειώνει ο οίκος στην ανακοίνωση για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2017.
Όπως σημειώνει, “οι κρατήσεις για την Ελλάδα και την Κύπρο είναι σημαντικά αυξημένες, σε συνέχεια του ισχυρού καλοκαιριού κατά το οικονομικό έτος 2017».
Η εταιρεία προσθέτει ότι οι κρατήσεις για το ερχόμενο καλοκαίρι στον βρετανικό τουριστικό διαχειριστή της είναι αυξημένες κατά 2% και μέση τιμή πώλησης είναι αυξημένη κατά 6%.























































