ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σύρος: Η διασώστρια του ΕΚΑΒ «ήταν σε υπερδιέγερση, δεν λύγιζε με τίποτα»
Σελεύκεια η προς Βήλω: Σύροι αλήτες τζιχαντιστές επιτέθηκαν (ξανά) σε Έλληνες της Συρίας
Οι Κούρδοι και όσα η Αριστερά εξακολουθεί να αρνείται να δει - Άρθρο γνώμης της Σαχάρ Μπαγκερί
Κρήτη: Εισβολή Παλαιστίνιων σε ξενοδοχείο που έμεναν Ισραηλινοί
Λουκέτο σε 11 σούπερ μάρκετ ρωσικών συμφερόντων στην Ελλάδα - Στον αέρα 170 εργαζόμενοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε μία μητέρα ενός μαθητή Γυμνασίου στην Πάτρα. Σύμφωνα με τη μητέρα του παιδιού ο καθηγητής κακοποίησε τον 14χρονο και μάλιστα παρουσία άλλων συμμαθητών του αλλά και της υποδιευθύντριας του σχολείου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Patras Tv που δημοσιεύει την είδηση, το περιστατικό συνέβη στις αρχές Νοεμβρίου ενώ σε βάρος του καθηγητή εκκρεμούν ένορκες διοικητικές εξετάσεις για παρόμοια περιστατικά βίας σε βάρος μαθητών του.
Στην καταγγελία της η μητέρα αποκαλύπτει: «Με ενημέρωσε η υποδιευθύντρια του σχολείου πως ο καθηγητής συνόδευε το δικό μου το παιδί και ένα άλλο στη βρύση.
Κάποια στιγμή έδωσε στο παιδί μου ένα χαστούκι και το τραβούσε από τους ώμους και του έλεγε “ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη”».
Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η μητέρα του αγοριού ο εκπαιδευτικός έλεγε στο παιδί να πει: «είμαι χαζό, δεν θέλω χαστούκι».
Παρούσα στο σκηνικό ήταν η υποδιευθύντρια του σχολείου η οποία προσπάθησε να απομακρύνει τον μαθητή.
Ωστόσο, ο καθηγητής -σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- όχι μόνο δεν την άφηνε αλλά της επιτέθηκε βρίζοντάς την.
Ο καθηγητής φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του υποστηρίζοντας ότι το έκανε για να κάνει τον 14χρονο «άντρα».























































