Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στάση εργασίας για τον ένα χρόνο από το “μαύρο” στην ΕΡΤ

Στάση εργασίας για τον ένα χρόνο από το “μαύρο” στην ΕΡΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε τετράωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00 προχωράει σήμερα ο κλάδος των Μέσων Ενημέρωσης, προκειμένου να τιμήσει τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ, ένα χρόνο μετά το “μαύρο” που έπεσε στη Δημόσια Τηλεόραση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, οι Ενώσεις Συντακτών όλης της χώρας και οι τρεις Ομοσπονδίες του Τύπου (ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ) «επαναβεβαιώνουν την ακλόνητη και αταλάντευτη βούληση μας για άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ».

Στις 19:00 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. Στη συγκέντρωση έχουν προσκληθεί να μιλήσουν αρχηγοί των κομμάτων και εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης.

Ολόκληρη η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας από το δίκτυο της EΡΤopen, την ΕΤ3, τις συχνότητες των περιφερειακών ΕΡΑ σε όλη την Ελλάδα και από τα βραχέα σε όλο τον κόσμο.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ αναφέρει:

“Στο συνεχιζόμενο εδώ και 12 μήνες αγώνα για επαναλειτουργία της ΕΡΤ, κομβικό ρόλο για την μη ευόδωσή του, έπαιξε η δημιουργία και λειτουργία της κατ’ ευφημισμό ‘Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης’. Με αδιαφανείς διαδικασίες, με τροπολογίες επί τροπολογιών, με κατάργηση του ΑΣΕΠ, με διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, επιχειρήθηκε να λειτουργήσει η ΔΤ ως οριστική ‘ταφόπλακα’ στην ΕΡΤ και την μακρά ιστορία της. Η Ελλάδα ένα χρόνο τώρα κατέχει το θλιβερό παγκόσμιο προνόμιο να ισχυρίζεται ότι διαθέτει ‘Δημόσια Ραδιοτηλεόραση’ με προσωπικό εποχικούς υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίοι σε αυτή τη φάση έχουν υπενοικιασθεί στη ΝΕΡΙΤ”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε η δημοσιογράφος Όλγα Κολιάτσου σε ηλικία 64 ετών

Πέθανε η δημοσιογράφος Μαρία Νεοφωτίστου-Ζήκα σε ηλικία 93 ετών

Πέθανε ο δημοσιογράφος Ηλίας Καλαποθαράκος

Κασσελάκης: Θα παραμείνω αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις εθνικές εκλογές, έχω τεράστια εντολή

Πέθανε ο δημοσιογράφος Φώτης Πανανάκης σε ηλικία 77 ετών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr