Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν γυμναστήριο και το ρίχνουν στην πυγμαχία

Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν γυμναστήριο και το ρίχνουν στην πυγμαχία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το πρώτο αυτοδιαχειριζόμενο γυμναστήριο είναι γεγονός, καθώς μια ομάδα αντιεξουσιαστών πραγματοποίησε κατάληψη σε γυμναστήριο στα Εξάρχεια και ξεκινά άμεσα προπονήσεις πυγμαχίας.

Οι αντιεξουσιαστές προχώρησαν μάλιστα σε ανάρτηση ειδικής αφίσας στο γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου Indymedia, ανακοινώνοντας ότι αρχίζουν ανοιχτές προπονήσεις.

Όπως αναφέρουν, αρχικά, στο κατειλημμένο γυμναστήριο θα πραγματοποιούνται μαθήματα πυγμαχίας. Όμως, οι προπονήσεις αναμένεται να επεκταθούν και σε άλλα αθλήματα.

Χθες, ο χώρος ήταν ανοιχτός για γνωριμία, ενημέρωση και δήλωση ενδιαφέροντος για τα υπόλοιπα τμήματα που αναμένεται ότι θα λειτουργήσουν.

Σήμερα το απόγευμα και το Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές προπονήσεις ενδυνάμωσης/πυγμαχίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο

Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα

56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της – Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο

Θρακομακεδόνες: Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο σε σχολείο

Στην Κρήτη ο Μάκης Βορίδης δέχτηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr