ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας 66χρονος οδηγός που σταμάτησαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας κοντά στο Λιμεναρχείο Λευκάδας για να του κάνουν αλκοτέστ, λίγη ώρα αργότερα, άφησε την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η πρώτη ένδειξη στο αλκοολόμετρο έδειξε 0,81 mg οινοπνεύματος ανά λίτρο αίματος, ποσοστό ιδιαίτερα υψηλό.
Ώσπου να περάσει το απαραίτητο χρονικό διάστημα για να υποβληθεί σε δεύτερη μέτρηση, έπιασε καταρρακτώδης βροχή και οι αστυνομικοί του πρότειναν να πάνε στο τμήμα που βρίσκεται κοντά στο σημείο.
Όμως, μόλις έφτασαν, ο άτυχος 66χρονος έχασε τις αισθήσεις του και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Λευκάδας.
Οι γιατροί έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να τον συνεφέρουν, όμως παρά τις προσπάθειές τους κατέληξε, πιθανότατα λόγω καρδιολογικού προβλήματος.























































