Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συγκλονίζει η ιστορία του αγαπημένου ζευγαριού που σκοτώθηκε στην άσφαλτο στην Κρήτη (φωτο+βίντεο)

Συγκλονίζει η ιστορία του αγαπημένου ζευγαριού που σκοτώθηκε στην άσφαλτο στην Κρήτη (φωτο+βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Κρήτη, Οδήγηση,

Δύο ακόμη νέοι άνθρωποι, ο Χρήστος και η Μαίρη, έσβησαν στην Κρήτη, στην αυγή του 2018 και συγκεκριμένα στην εθνική οδό Ηρακλείου – Χανίων, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, σε μία από τις πιο επικίνδυνες στροφές της περιοχής.

Σε ένα από τα πιο φονικά σημεία του Βόρειου Οδικού Άξονα του νησιού. Στην «περίφημη εθνική οδό» το όνομα της οποίας είναι συνδεδεμένο με δεκάδες ανθρώπινες τραγωδίες και οικογένειες που ξεκληρίζονται από τη μία στιγμή στην άλλη, ντύνονται στα μαύρα και βυθίζονται σε ανείπωτο πόνο, θλίψη και οδύνη για μία ζωή…

Αυτή τη φορά η μοίρα θέλησε να παίξει το πιο άσχημο παιχνίδι της σε δύο νέους ανθρώπους που είχαν άλλα σχέδια για το κοινό μέλλον τους και που τελικά δεν πρόλαβαν να τα υλοποιήσουν.

Δυο οικογένειες που επρόκειτο να παντρέψουν τα παιδιά τους ξεκληρίστηκαν, αφού νεκροί στον βωμό της ασφάλτου «έπεσαν» οι δυο μελλόνυμφοι, 23 και 22 ετών αντίστοιχα, φοιτητές και οι δύο, αλλά και η μητέρα της μέλλουσας νύφης.

Επίσης μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο πατέρας της νεκρής συνοδηγού που διασωληνώθηκε στο ΠΑΓΝΗ, ενώ τραγική φιγούρα η 16χρονη κόρη της νεκρής μάνας και αδερφή της νεκρής συνοδηγού.

Στο νοσοκομείο από την πρώτη στιγμή έφθασαν και ψυχολόγοι προκειμένου να στηρίξουν τις οικογένειες των ανθρώπων που «έφυγαν» από την μία στιγμή στην άλλη.

Το 16χρονο κορίτσι έγινε αυτόπτης μάρτυρας μιας τραγωδίας άνευ προηγουμένου που διαδραματίστηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου μπροστά στα μάτια της χάνοντας μια για πάντα τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, την μητέρα και την αδερφή της.

Η οικογένεια που μένει στην Τήλο είχε έρθει στην Κρήτη, σύμφωνα με τις πληροφορίες για να γνωρίσει τον μέλλοντα γαμπρό και την οικογένεια του αλλά τελικά η μοίρα φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια για τις δύο οικογένειες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κρήτη: Silver Alert για την εξαφάνιση 17χρονης από το Ηράκλειο

Συναγερμός στο Ηράκλειο Κρήτης – Εξαφανίστηκε 16χρονη

Περιοδεία Κασσελάκη στην Κρήτη: Μήνυμα ανατροπής από τον τόπο καταγωγής του – Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση

Καταγγελία γιατρών ΕΣΥ: Έβαλαν ασθενή να πληρώσει απογευματινό χειρουργείο για έκτακτο περιστατικό!

Κασσελάκης από Ρέθυμνο: Το σύστημα Υγείας για τον πολίτη δεν λειτουργεί – Τεράστιες οι ελλείψεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr