ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία 33χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Παρασκευής.
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διευκόλυνσης αλλότριας ακολασίας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Τούμπας λειτουργούσε παράνομος οίκος ανοχής, όπου εκδίδονταν γυναίκες έναντι χρηματικού ποσού.
Μετά από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας στο διαμέρισμα, εντοπίστηκε η 33χρονη υπεύθυνη – ιδιοκτήτρια του χώρου, τον οποίο παραχωρούσε για ερωτικές συνευρέσεις, καθώς επίσης και μία 37χρονη η οποία εκδιδόταν.
Από το χώρο κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο χρησιμοποιούταν ως μέσο για τον καθορισμό των συνευρέσεων.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σε βάρος της 37χρονης βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.























































