ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόκριες, Βίντεο, Γιάννης Μπουτάρης, Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Καρναβάλι, Μακεδονία,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με πολύ κόσμο και καλή διάθεση, μικροί και μεγάλοι, καρναβαλιστές και μη, έδωσαν το απόγευμα της Κυριακής το καθιερωμένο ραντεβού στο Μακροχώρι Ημαθίας, για το κάψιμο του Καρνάβαλου.
Την εκδήλωση διοργάνωσαν η δημοτική κοινότητα Μακροχωρίου, ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου και Ντόπιων Μακροχωρίου, με τη συνδιοργάνωση του 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Μακροχωρίου, σύμφωνα με το veriotis.gr.
Με αφετηρία το πρώην δημαρχείο, οι καρναβαλιστές παρέλασαν έως την πλατεία «Καστοριανών», όπου εκεί, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βαλάντης Κεχαΐδης, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σοφιανίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Κουλουριώτης, έβαλαν φωτιά στον Βασιλιά Καρνάβαλο, που φέτος είχε την «μορφή» του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.
Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος συνήθως αντιπροσωπεύει επώνυμα πρόσωπα, κυρίως της πολιτικής, που απασχολούν αρνητικά την επικαιρότητα.
Οι πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη για την αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου «Μακεδονία», καθώς και η στάση που κράτησε απέναντι στη διοργάνωση των συλλαλητηρίων για την ονομασία των Σκοπίων, ήταν αρκετά για να τον ρίξουν… στην πυρά!
Με το που άρπαξε για τα καλά η φωτιά και ο Βασιλιάς Καρνάβαλος τυλίχτηκε στις φλόγες, ακολούθησε αποκριάτικο ξεφάντωμα, με ζωντανή παραδοσιακή μουσική, καθώς και άφθονο κρασί και εδέσματα, που πρόσφεραν στον κόσμο οι διοργανωτές.























































