ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μητρετώδης, Αδριανούπολη, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Δημήτρης Κουκλατζής, Έβρος, Ελληνικός Στρατός, Τουρκία, Φυλακές,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την υπερηφάνεια του και για τα δύο παιδιά που συνελήφθησαν στον Έβρο, εξέφρασε ο πατέρας του λοχία Δημήτρη Κουκλατζή, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
Ο κ. Κουκλατζής χαρακτήρισε, μάλιστα, τους δύο στρατιωτικούς “ήρωες” για τη στάση και τη συμπεριφορά που επέδειξαν.
Ο ίδιος δηλώνει πάντως άγνοια για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, καθώς, όπως είπε, δεν ξέρει πόσο μπορεί να διαρκέσει η όλη διαδικασία. «Πολλά σημεία είναι ακόμα σκοτεινά και δεν ξέρουμε κάτι περισσότερο» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «είχαμε την ελπίδα ότι θα έβγαιναν μέσα στην εβδομάδα».
Ο κ. Κουκλατζής εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ελληνική πολιτεία και το στρατό, ενώ ξεκαθάρισε ότι κανένας από τους δύο στρατιωτικούς δεν έχει υποστεί κάποιου είδους βία.
«Είναι καλά και το φρόνημά τους υψηλό. Τα παιδιά δεν έχουν υποστεί βία. Εντός και εκτός φυλακή τους φέρονται πολύ καλά οι Τούρκοι» είπε ο ίδιος και αναφέρθηκε στους κανονισμούς που υπάρχουν στις φυλακές, λέγοντας ότι έχουν το δικαίωμα να τους βλέπουν μια φορά το μήνα και να μιλούν μαζί τους τηλεφωνικά μία φορά την εβδομάδα.























































