ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λευκή Νύχτα θα είναι το Σαββατόβραδο στο Μαρούσι. Ο δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο διοργανώνουν από τις 19.00 γιορτή στους πεζόδρομους.
Παράλληλα, τα εμπορικά καταστήματα θα έχουν ανταγωνιστικές τιμές και δελεαστικές εκπτώσεις.
«Ευελπιστούμε να αναπτερώσουμε το ηθικό των εμπόρων, αλλά και των καταναλωτών και να ξαναγίνει το εμπορικό κέντρο Αμαρουσίου η “καρδιά” της αγοράς των βορείων προαστίων», ανέφερε ο δήμαρχος της περιοχής, Γιώργος Πατούλης.
Το τελευταίο Σάββατο του Ιουνίου οι «λευκές νύχτες» θα σκεπάσουν το Ίλιον, όπου ο δήμος σε συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή από τις 20.00 μέχρι τις 3 τα ξημερώματα: εκδηλώσεις, συναυλίες, εκθέσεις με ανοικτά τα καταστήματα.






















































