Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ενδοοικογενειακή βία κατήγγειλαν οι δύο ανήλικες αδελφές

Ενδοοικογενειακή βία κατήγγειλαν οι δύο ανήλικες αδελφές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Από παιδοψυχολόγο του νοσοκομείου Παίδων όπου μεταφέρθηκαν θα εξεταστούν οι δύο ανήλικες αδελφές, οι οποίες είχαν εξαφανιστεί πριν από 5 μέρες από το σπίτι τους στο Δήλεσι και βρέθηκαν την Παρασκευή το βράδυ στο Ναύπλιο, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίζεται δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

Τα κορίτσια, 16 και 17 ετών, βρέθηκαν μετά από επικοινωνία που κατάφερε να έχει μαζί τους το «Χαμόγελο του Παιδιού», με την βοήθεια και 18χρονου φίλου τους που ήταν μαζί τους, και σήμερα το πρωί μεαφέρθηκαν στην Αθήνα.

Στην Αστυνομία δήλωσαν ότι δέχονταν λεκτική κυρίως αλλά και σωματική βία από τους γονείς τους και γι΄ αυτό αποφάσισαν να φύγουν από το σπίτι τους.

Για τον λόγο αυτό σχηματίζεται δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των γονέων των δύο κοριτσιών από το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

«Τρίποντα» και από τα Ευχοστολίδια στον αγώνα Παναθηναϊκός AKTOR – Πανιώνιος Cosmorama

Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ

Μία ευχή γίνεται δύο εφέτος τα Χριστούγεννα με τα Ευχοστολίδια – Για κάθε παιδική ευχή που πραγματοποιείς, ο ΟΠΑΠ, μέλος της Allwyn, κάνει ακόμη ένα παιδί να χαμογελά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr