Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαλάει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες – Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή του Πάσχα

Χαλάει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες – Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή του Πάσχα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καλός θα είναι γενικά σήμερα Μεγάλη Πέμπτη ο καιρός με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, ενώ χαλάει από αύριο Μ. Παρασκευή με βροχές και καταιγίδες.

Ειδικότερα, αλλαγή αναμένεται από το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, οπότε ο καιρός θα επιδεινωθεί στα βόρεια και δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Την Μεγάλη Παρασκευή θα σημειωθούν βροχές σε όλη σχεδόν τη χώρα, ενώ καταιγίδες αναμένονται κυρίως το μεσημέρι και απόγευμα στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση από τα βορειοδυτικά προς τα νοτιοανατολικά. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία οι άνεμοι στα πελάγη θα ενισχυθούν, και θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις φτάνοντας τοπικά τα 7 μποφόρ.

Το Μεγάλο Σάββατο βροχές θα σημειωθούν στο Αιγαίο, την Θράκη, την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, την Ανατολική Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα, και την Πελοπόννησο, ενώ καταιγίδες αναμένονται κυρίως στο Νότιο Αιγαίο και την Κρήτη.

Σταδιακά και από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο, και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ οι άνεμοι θα παρουσιάσουν περαιτέρω ενίσχυση.

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα με τοπικές μόνο νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Εξαίρεση αποτελεί το Νότιο Αιγαίο, όπου αναμένονται τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες, έως και το απόγευμα.

Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα συνεχίσουν να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 8 μποφόρ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παγώνη για σκόνη: Χρειάζεται προσοχή – Όσοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου ίσως χρειαστεί να αλλάξουν τα φάρμακά τους

Ανατροπή: Τι ώρα φεύγει η αφρικανική σκόνη – Δυστυχώς… έρχεται ξανά

Από Τετάρτη 24/4 καθαρίζει η ατμόσφαιρα

Η αφρικανική σκόνη μεταφέρει σωματίδια – Τι πρέπει να κάνετε

Καταγγελία κτηνοτρόφων: Γέμισε η ελληνική αγορά με ρουμάνικα αρνιά ενόψει Πάσχα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr