Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Oι γονείς του Έλληνα λοχία Κουκλατζή συναντήθηκαν με τον Κουρουμπλή

Oι γονείς του Έλληνα λοχία Κουκλατζή συναντήθηκαν με τον Κουρουμπλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνάντηση με τους γονείς του Δημήτρη Κουκλατζή, ενός εκ των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είχε το απόγευμα της Παρασκευής στην Ορεστιάδα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, συνοδευόμενος από τους δημάρχους Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη και Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη

Σύμφωνα με το evros-news.gr, τη συνάντηση ζήτησε ο ίδιος ο κ. Κουρουμπλής, με την ευκαιρία της παρουσίας του στον Έβρο και συγκεκριμένα στο Διδυμότειχο, όπου κήρυξε την έναρξη του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, με τίτλο «αλλάζοντας τις πόλεις, αλλάζουμε τον κόσμο», που διεξάγεται το διήμερο 20 και 21 Απριλίου.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου μισή ώρα και έγινε με κάθε μυστικότητα, χωρίς φυσικά την παρουσία δημοσιογράφων και φωτογράφων.Ο υπουργός Ναυτιλίας εξέφρασε στο Νίκο και την Σοφία Κούκλατζη την προσωπική του συμπαράσταση, αλλά και της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και τους διαβεβαίωσε ότι καταβάλλονται όλες οι δυνατές προσπάθειες σε κάθε τομέα.

Τόσο διπλωματικό, σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο αλλά και με κάθε αφορμή όταν υπάρχει επικοινωνία με την τουρκική πλευρά, όπως πρόσφατα στο τηλεφώνημα Τσίπρα-Γιλντιρίμ μετά τον χαμό του πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου.

Τους άκουσε να του λένε ποιά είναι η κατάσταση του γιου τους όσο και του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη, όταν τους επισκέπτονται στις φυλακές της Αδριανούπολης όπου παραμένουν για 50 ημέρες και πως τους είδαν και σήμερα Παρασκευή που και πάλι τους επισκέφθηκαν.

Αποχωρώντας από το σπίτι της οικογένειας Κούκλατζη, ευχήθηκε ολόψυχα να λήξει σύντομα η περιπέτεια των δύο παιδιών, αλλά και η δική τους και γρήγορα οι δυο στρατιωτικοί να επιστρέψουν στην πατρίδα.

Η επίσκεψη αυτή είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η επίσημη έναρξη του συνεδρίου, αφού αυτή έγινε με την ομιλία του κ.Κουρουμπλή στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Διδυμοτείχου, μόλις επέστρεψε μαζί με τους δυο δημάρχους Παρασκευά Πατσουρίδη και Βασίλη Μαυρίδη απ’ την Ορεστιάδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νέα πρόκληση από Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας»

Κωνσταντινούπολη: Ο Ιμάμογλου μπροστά στις δημοσκοπήσεις από τον εκλεκτό του Ερντογάν

Τούρκοι συνοριοφύλακες σκότωσαν Σύρο πρόσφυγα – Άνοιξαν πυρ σε ομάδα και με γυναίκες

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Ιωάννης Κεφαλογιάννης: «Ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί τη θητεία του χωρίς να έχει το παραμικρό προνόμιο»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr