ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης επισκέφθηκε το μινωικό ανάκτορο στην Κνωσό

Η πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης επισκέφθηκε το μινωικό ανάκτορο στην Κνωσό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κνωσσός, Κρήτη, Ταϊλάνδη,

Το Μινωικό Ανάκτορο της Κνωσού στην Κρήτη επισκέφθηκε το Σάββατο η πριγκίπισσα Μάχα Τσάκρι Σίριντχορν, αδερφή του βασιλιά της Ταϊλάνδης.

Τη μοναδικότητα του Ανακτόρου της Κνωσού, και το ενδιαφέρον πλούσιων και φτωχών για το σημαντικότερο μνημείο του Κρητικού πολιτισμού καταδεικνύει, για άλλη μια φορά η επίσκεψη το Σάββατο στον χώρο της πριγκίπισσας Μάχα Τσάκρι Σίριντχορν, αδερφής του βασιλιά της Ταϊλάνδης, μεταδίδει το Creta Live.

Επρόκειτο για μια επίσκεψη αστραπή. Η ίδια εξέφρασε την επιθυμία της να βρεθεί στο Ηράκλειο και να επισκεφτεί τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, αλλά και το αρχαιολογικό μουσείο της πόλης.

Για την παρουσία της στο Ηράκλειο προηγήθηκαν επισκέψεις υψηλόβαθμων διπλωματών, προκειμένου να έχουν μία εικόνα για την πόλη και να προετοιμάσουν το ολιγόωρο ταξίδι της στο νησί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πυρκαγιές: «Κόκκινος συναγερμός» σε Αττική και άλλες πέντε περιοχές της χώρας την Κυριακή

Στα Χανιά για διακοπές ο Κυριάκος Μητσοτάκης

WWF: Περισσότερα από 180.000 στρέμματα καμένων δασικών εκτάσεων σε λίγες μόλις μέρες

Πύρινα μέτωπα σε Ρέθυμνο, Πάρο, Κάλυμνο – Εκκενώσεις οικισμών

Νεκροί δύο πυροσβέστες στην πυρκαγιά στο Ρέθυμνο – Νεκρός πυροσβέστης και στο Γύθειο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr