ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απορριματοφόρο, Καβάλα,


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
The Turkish Foreign Ministry's liars claim that in 1821 Greek Revolutionaries slaughtered "Turks" in Tripolitsa – What the historical truth...
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα απίστευτο περιστατικό βίας, με θύμα ένα εργαζόμενο στη δημοτική υπηρεσία και μάλιστα μέρα μεσημέρι, στη μέση κεντρικού δρόμου, συνέβη στο κέντρο της Καβάλας αφού σύμφωνα με το kavalapost.gr, εργαζόμενος στον δήμο Καβάλας με δίμηνη σύμβαση, ο οποίος εργάζονταν σε απορριμματοφόρο, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από οδηγό οχήματος στην οδό Κουντουριώτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καυγάς ξεκίνησε νωρίτερα, καθώς -όπως αναφέρουν μαρτυρίες- ο οδηγός του οχήματος ζήτησε τον λόγο από το πλήρωμα του απορριμματοφόρου, επειδή τον …καθυστερούσε.
Ο εργαζόμενος απάντησε στον οδηγό του οχήματος, ο οποίος εξοργίστηκε ακόμα περισσότερο και ακολούθησε το απορριμματοφόρο. Στην επόμενη στάση του στην οδό Κουντουριώτου κατέβηκε από το όχημα και άρχισε να χτυπάει τον άτυχο εργαζόμενο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών.
Το υπόλοιπο πλήρωμα του απορριμματοφόρου χώρισε τους δύο άντρες, με τον εργαζόμενο να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Καβάλας και να νοσηλεύεται με κακώσεις και μώλωπες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη, με τον δράστη να διαφεύγει, ενώ με την υπόθεση ασχολείται το Τμήμα Τάξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.























































