Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηλεία: Βομβάρδισαν την… παραλία στο Παλαιοχώρι (βίντεο)

Ηλεία: Βομβάρδισαν την… παραλία στο Παλαιοχώρι (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ηλεία, Παλαιοχώρι,

Παραλίγο τραγωδία το βράδυ της Τετάρτης στην παραλία στο Παλαιοχώρι όταν, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν λουόμενοι, βλήμα αεροσκάφους καρφώθηκε σε απόσταση μικρότερη των δεκαπέντε μέτρων από την καντίνα που υπάρχει στην ακτή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PatrisNews Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς σε κοντινή απόσταση από το σημείο έπαιζαν παιδιά, ενώ το κυλικείο ήταν γεμάτο κόσμο. Οι περίοικοι εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι καθώς φαίνεται να πρόκειται για το δεύτερο βλήμα που «χάνει» τον στόχο του μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας, όπως αποκάλυψε χθες η Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση.

Μάλιστα στην πρώτη περίπτωση, το συνεργείο του ΤΟΕΒ που κλήθηκε να αποκαταστήσει βλάβη σε αγωγό βάθους δύο μέτρων, που περνούσε μέσα από καλλιέργεια καλαμποκιού δεν πίστευε στα μάτια του, όταν αντίκρισε σφηνωμένο στον σωλήνα ένα βλήμα αεροσκάφους.

Τα δύο τελευταία περιστατικά επανέφεραν στο προσκήνιο το πάγιο αίτημα κατοίκων και φορέων της περιοχής για την κατάργηση του πεδίου βολής Παλαιοχωρίου. Πρόκειται για ένα ζήτημα που έχει ανακύψει αρκετές φορές στο παρελθόν, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων να έχει ανταποκριθεί.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι κάτοικοι μιλώντας στo patrisnews.com, ζουν συνεχώς στην ανασφάλεια καθώς δεν ξέρουν εάν το επόμενο βλήμα που χάσει το στόχο του, πλήξει τελικά κατοικημένη περιοχή.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Πηνειού Αθανάσιος Τσατσός, που όπως και στο περιστατικό με τον αγωγό του ΤΟΕΒ, παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις.

Για ένα ακόμη απαράδεκτο γεγονός έκανε λόγο ο δήμαρχος Πηνειού. Ο κ. Καστρινός ανέφερε ότι ήδη η δημοτική αρχή έχει ζητήσει ραντεβού με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο ενώ επεσήμανε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει, έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση για το περιστατικό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Ηλεία – Οι εκτιμήσεις των σεισμολόγων

Αμαλιάδα: Άνδρας ζούσε με τη νεκρή μητέρα του περίπου 20 ημέρες – «Είχε θολώσει το μυαλό μου»

Νεαρή καταγγέλλει βιασμό στον Πύργο – Βιντεοσκοπούσε τις «αρρωστημένες» πράξεις του

Σάκης Γκολφίνος: Η γυναίκα από την Πάτρα λέει ότι ήταν μόνο φίλοι

Σάκης Γκολφίνος: Ερευνούν ποιος τον ήθελε νεκρό – Άρση στο κινητό του τηλέφωνο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr