ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρωμα, Βασιλιάς Κάρολος Γ΄ του Ηνωμένου Βασιλείου, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κρήτη,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας Κρητικός έκλεψε τις εντυπώσεις κατά το πέρασμα του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα από την Κρήτη.
Ο ταλαντούχος αρωματοποιός από τις Αρχάνες κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του πριγκιπικού ζεύγους και να πιάσουν όλοι μαζί τη συζήτηση για αρκετή ώρα, όπως γράφει το neakriti.gr.
Ο λόγος για τον Κρητικό αρωματοποιό Θεόδωρο Καλοτίνη που δημιούργησε το προσωπικό άρωμα του πρίγκιπα Κάρολου και της Δούκισσας Καμίλα κατά την επίσκεψη τους στις Αρχάνες.
Η Δούκισσα εντυπωσιάστηκε με το άρωμα και μάλιστα ζήτησε στον χαρισματικό αρωματοποιό να την δειγματίσει, όχι σε χαρτάκι αλλά … στο δέρμα της!

Ο πρίγκιπας Κάρολος μύρισε το σημείο που αρωματίστηκε η Καμίλα και της είπε ότι το άρωμα είναι αξιολάτρευτο!
Επίσης ενθουσιάστηκε τόσο με το άρωμα, που δημιούργησε ο αρωματοποιός για εκείνον, που τον ρώτησε τι συστατικά χρησιμοποίησε και πώς το εμπνεύστηκε.
Η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα δεν σταμάτησε να μυρίζει το χέρι της καθ’ όλη την διάρκεια που έκανε την βόλτα της στον χώρο!

Άλλη μια επιτυχία στο ενεργητικό του Κρητικού αρωματοποιού που με αυτή του την κίνηση ανέδειξε για ακόμα μια φορά τις ομορφιές της eeλληνικής φύσης και κατέπληξε το πριγκιπικό ζεύγος!























































