ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια απίστευτη τραγωδία συνέβη την νύχτα στα Σφακιά, όταν ένα ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος καρφώθηκε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε βραχώδη κι απόκρημνη ακτή στην περιοχή Φοίνικας Σφακίων.
Τρεις νέοι που επέβαιναν σ’ αυτό έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλος ένας τραυματίστηκε σοβαρά.
Πρόκειται για τέσσερις Χανιώτες περίπου 30 ετών, που διέμεναν στο Λουτρό για διακοπές
Το τραγικό ναυτικό δυστύχημα συνέβη την 01.30 την νύχτα ενώ μαρτυρίες ψαράδων που βρίσκονταν στη θαλάσσια περιοχή ανέφεραν ότι το σκάφος ανέπτυξε ταχύτητα και κάτω από άγνωστες συνθήκες προσέκρουσε με σφοδρότητα στα βράχια.
Άμεσα στήθηκε επιχείρηση απο το Λιμενικό Σώμα με την συνδρομή και πυροσβεστών και αρχικά ανασύρθηκε ο ένας απο τους επιβαίνοντες που διαπιστώθηκε ότι ήταν ζωντανός και διεκομίσθη με κατάγματα στο Νοσοκομείο Χανίων.
Στην συνέχεια εντοπίστηκαν στα συντρίμμια του σκάφους οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες, οι οποίοι ήταν ήδη νεκροί καί οι σοροί τους μεταφέρθηκαν με σκάφος στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr οι τέσσερις Χανιώτες αναχώρησαν από την Αγία Ρουμέλη με το φουσκωτό και μετά από στάση στην παραλία Μάρμαρα, αργά το βράδυ επέστρεφαν στο Λουτρό όταν το σκάφος του έπεσε πάνω στην ξέρα με μεγάλη ταχύτητα.

























































