ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Γενοκτονία Ποντίων, Γιάννης Μπουτάρης, Δήμος Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Πόντιοι, Τοπική Αυτοδιοίκηση,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην προσαγωγή τριών ακόμη ατόμων για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, προχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Κυριακής.
Οι αρχές εξετάζουν αν οι τρεις προσαχθέντες συμμετείχαν στην επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης το Σάββατο, στην περιοχή του Λευκού Πύργου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.
Η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στη σύλληψη δύο ατόμων. Πρόκειται για έναν 20χρονο και έναν 36χρονο, Έλληνες υπηκόους, εκ των οποίων ο δεύτερος έχει καταγωγή από τη Γεωργία.
Σύμφωνα με τη δικογραφία από τη Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.
Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν τη Δευτέρα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Στο μεταξύ, η Διεύθυνση Ασφάλειας που διενεργεί την προανάκριση εξετάζει διεξοδικά οπτικοακουστικό υλικό, φωτογραφίες και βίντεο που έχουν καταγράψει την επίθεση, προκειμένου να ταυτοποιηθούν και άλλα άτομα που πιθανώς εμπλέκονται στο επεισόδιο.























































