Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ» λέει 48χρονος επιχειρηματίας μετά από μοιραίο ραντεβού με άτυχη 46χρονη

«Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ» λέει 48χρονος επιχειρηματίας μετά από μοιραίο ραντεβού με άτυχη 46χρονη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δομοκός, Λαμία, Νοσοκομεία,

Μοιραίο αποδείχτηκε το πρώτο ραντεβού για έναν 48χρονο και την 46χρονη σύνοδό του αφού κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους η γυναίκα παρουσίασε απρόσμενο πρόβλημα υγείας και κατέληξε στο νοσοκομείο Λαμίας εκεί όπου ο 46χρονος έσπευσε να τη μεταφέρει.

Η νυχτερινή έξοδος του επιχειρηματία από τη Λαμία και της γυναίκας την οποία είχε γνωρίσει λίγες ώρες πριν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς χωρίς κανείς να περιμένει το τραγικό γεγονός που ακολούθησε, ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Η διαζευγμένη μητέρα ήπιε το ποτό της σε γνωστά μπαρ της Λαμίας μαζί με τον 48χρονο επιχειρηματία και στη συνέχεια πήγαν για φαγητό.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος η 46χρονη γυναίκα αισθάνθηκε αδιαθεσία και μέσα σε λίγα λεπτά κείτονταν λιπόθυμη πάνω στο τραπέζι. Ο 48χρονος τρομαγμένος έσπευσε να την μεταφέρει όσο πιο γρήγορα μπορούσε στο νοσοκομείο της πόλης για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Ήταν κάτι το σοκαριστικό, ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει και δεν νομίζω ότι θα το ξεχάσω ποτέ. Τη γυναίκα την είχα γνωρίσει λίγες ώρες πριν και δεν περίμενα αυτή την τραγική κατάληξη» είπε ο 48χρονος σύμφωνα με το protothema.gr.

Φτάνοντας στο νοσοκομείο η γυναίκα μεταφέρθηκε στα επείγοντα περιστατικά εκεί που οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Η 46χρονη μητέρα καταγόταν από το χωριό του Δομοκού και έμενε στη Λαμία, ενώ δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την αστυνομία, όπως και ο 48χρονος επιχειρηματίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Σκοτώθηκε 14χρονος πέφτοντας από φωταγωγό

Περίπατος για την ΑΕΚ στη Λαμία (4-0)

Ιωάννινα: Συνελήφθη 32χρονος για αρπαγή βρέφους από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Άδ. Γεωργιάδης: Ομολόγησε ανερυθρίαστα την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας Υγείας

Βασίλης Μπισμπίκης: Υπέστη διπλό έμφραγμα – Η κατάσταση της υγείας του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr