Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζεστός καιρός με σποραδικές καταιγίδες! Είναι αυτό… καλοκαίρι;

Ζεστός καιρός με σποραδικές καταιγίδες! Είναι αυτό… καλοκαίρι;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Καλός και ζεστός θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας σε ορεινά κυρίως τμήματα της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, καθώς και ενίσχυση του μελτεμιού στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 3 Ιουλίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 19 έως 35 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 20 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32 βαθμούς και στις νότιες ακτές της Κρήτης στους 36 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ, και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 31 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, με εξασθένηση το βράδυ.

Ηλιοφάνεια, με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καιρός Έκτακτο: Από το βράδυ της Παρασκευής έως το Σάββατο χαμός!

Επικίνδυνη κακοκαιρία προ των πυλών με χαλάζι και ανεμοστρόβιλους

Κλιματική κρίση: SOS για ξηρασία και λειψυδρία στην Ελλάδα – Νωρίτερα θα ξεκινά η αντιπυρική περίοδος

RND: Καίγονται ξανά τα δάση στην Ελλάδα

Έως και 31°C ο καιρός τις επόμενες ημέρες – Εκρηκτικό κοκτέιλ για τον οργανισμό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr