ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα
ΔΣΑ: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η υπόθεση των υποκλοπών - Καταπέλτης κατά Τζαβέλλα
Ο Μπαχτσελί απείλησε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Γαλλία - «Περικυκλώνουν την Τουρκία» ούρλιαζε ο μαφιόζος φασίστας
Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του
Στην Ινδία το «κυνήγι» της Diet Coke: Πάρτι και μαύρη αγορά λόγω του πολέμου στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία των Παξών από την τραγωδία του περασμένου Σαββάτου, όταν ένα 15χρονος έχασε τη ζωή του, καθώς έπεσε από το φουσκωτό που είχε νοικιάσει ο πατέρας του και η προπέλα τον χτύπησε θανάσιμα.
Ο 53χρονος Πολ Φίνετ (Paul Finnett), διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ενέργειας και μεταλλευμάτων Aon, οδηγούσε το ταχύπλοο στις διακοπές στους Παξούς.
Στο φουσκωτό επέβαιναν οι γιοι του Τόμπι (Toby), 15, Μπέντζαμιν (Benjamin), 17, και Κάι Σταρκ (Kai Stark), 14 ετών.
Ένα περίπου μίλι αφού ξεκίνησαν τη βόλτα τους έπεσαν σε ασταθή νερά, ο 15χρονος έχασε την ισορροπία του από τις αναταραχές και έπεσε στη θάλασσα. Τότε τον διαμέλισε η προπέλα του ταχύπλοου.
Ο Paul Finnett από το Littlehampton, στο δυτικό Σάσεξ, έπεσε αμέσως στο νερό και τράβηξε πίσω στο σκάφος τον γιο του. Αμέσως κατευθύνθηκε στο πλησιέστερο λιμάνι.
Δυστυχώς, όμως, ήταν αργά για το άτυχο παιδί, που διακρίνεται στα αριστερά της κάτωθι φωτογραφίας.

Στη φωτογραφία διακρίνονται επίσης ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο πατέρας του και ο θετός αδερφός του.
Σύμφωνα με τα αδέρφια του, γράφει η Daily Mail, ο Toby ήταν ένας ταλαντούχος δρομέας και κινηματογραφιστής.
Ο μεγαλύτερος αδερφός του σχολίασε ότι ήταν ο πιο απίστευτος και αγαπητός χαρακτήρας.
Ο συντετριμμένος πατέρας περιέγραψε τη στιγμή που πήδηξε στη θάλασσα στην προσπάθειά του να σώσει τον γιο του.
Ο θετός του αδερφός Kai ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, όπου τα αδέρφια πηδούν από τα βράχια στο νερό: «Ποτέ δεν θα ξεχάσω τον αδερφό και καλύτερό μου φίλο».

























































