Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτός είναι ο 15χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο στους Παξούς από την προπέλα σκάφους (φωτο)

Αυτός είναι ο 15χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο στους Παξούς από την προπέλα σκάφους (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία των Παξών από την τραγωδία του περασμένου Σαββάτου, όταν ένα 15χρονος έχασε τη ζωή του, καθώς έπεσε από το φουσκωτό που είχε νοικιάσει ο πατέρας του και η προπέλα τον χτύπησε θανάσιμα.

Ο 53χρονος Πολ Φίνετ (Paul Finnett), διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ενέργειας και μεταλλευμάτων Aon, οδηγούσε το ταχύπλοο στις διακοπές στους Παξούς.

Στο φουσκωτό επέβαιναν οι γιοι του Τόμπι (Toby), 15, Μπέντζαμιν (Benjamin), 17, και Κάι Σταρκ (Kai Stark), 14 ετών.

Ένα περίπου μίλι αφού ξεκίνησαν τη βόλτα τους έπεσαν σε ασταθή νερά, ο 15χρονος έχασε την ισορροπία του από τις αναταραχές και έπεσε στη θάλασσα. Τότε τον διαμέλισε η προπέλα του ταχύπλοου.

Ο Paul Finnett από το Littlehampton, στο δυτικό Σάσεξ, έπεσε αμέσως στο νερό και τράβηξε πίσω στο σκάφος τον γιο του. Αμέσως κατευθύνθηκε στο πλησιέστερο λιμάνι.

Δυστυχώς, όμως, ήταν αργά για το άτυχο παιδί, που διακρίνεται στα αριστερά της κάτωθι φωτογραφίας.

Στη φωτογραφία διακρίνονται επίσης ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο πατέρας του και ο θετός αδερφός του.

Σύμφωνα με τα αδέρφια του, γράφει η Daily Mail, ο Toby ήταν ένας ταλαντούχος δρομέας και κινηματογραφιστής.

Ο μεγαλύτερος αδερφός του σχολίασε ότι ήταν ο πιο απίστευτος και αγαπητός χαρακτήρας.

Ο συντετριμμένος πατέρας περιέγραψε τη στιγμή που πήδηξε στη θάλασσα στην προσπάθειά του να σώσει τον γιο του.

Ο θετός του αδερφός Kai ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, όπου τα αδέρφια πηδούν από τα βράχια στο νερό: «Ποτέ δεν θα ξεχάσω τον αδερφό και καλύτερό μου φίλο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λονδίνο: «Σανδαλάκηδες» διαδηλωτές υπέρ της Γάζας την «έπεσαν» στην Oxford Street

Ουκρανία: Το Κίεβο «συμφωνεί σε ειρηνευτικό σχέδιο» με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ

Ευρωπαϊκή αντιπρόταση για την Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις αντί παραχώρηση εδαφών, ρωσικές αποζημιώσεις και εκλογές

Οι Τούρκοι φοβούνται ότι το Ισραήλ αγοράζει γη στην κατεχόμενη Κύπρο – «Η Κύπρος προστίθεται στο μενού του νέου ιμπεριαλιστικού παιχνιδιού που στήνεται στην περιοχή μας»

Γκρίνια στην Τουρκία – Αγόρασαν S-400 που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν και Eurofighter στη διπλάσια τιμή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr