ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Taxis,


















































Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης $3 δισ. στην Τουρκία: Συνελήφθησαν 9 Ισραηλινοί πολίτες
Γεχούντα Μπεν Γιοσέφ: Η υποστήριξη στους Κούρδους δεν είναι συνωμοσία της Μοσάντ
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκτός λειτουργίας για τρεις ώρες από τις 7 έως τις 10 το πρωί τηw Δευτέρας θα είναι το σύστημα του Taxis , γεγονός που αναμένεται να δημιουργήσει νέα προβλήματα στην ομαλή υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, καθώς ακόμη δεν έχουν υποβληθεί περισσότερο από ένα εκατομμύριο δηλώσει, ς με την ημερομηνία να λήγει σε μια εβδομάδα.
Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, τη Δευτέρα 7 Ιουλίου από τις 7:00 π.μ. έως τις 10:00 π.μ. δεν θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή Φόρου Εισοδήματος Φ.Π. καθώς και οι λοιπές εφαρμογές TaxisNet για λόγους συντήρησης.
Με βάση τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί 4,5 εκατ. δηλώσεις, εκ των οποίων 1,8 εκατ. είναι χρεωστικές, με το συνολικό πρόσθετο φόρο να ανέρχεται στα 2,345 δισ. ευρώ, ενώ κατά μέσο όρο ο φόρος που καλούνται να πληρώσουν όσοι λαμβάνουν χρεωστικά εκκαθαριστικά ανέρχεται στα 1.250 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη δόση θα πρέπει να καταβληθεί από τους υπόχρεους έως το τέλος Ιουλίου, η δεύτερη στο τέλος Σεπτεμβρίου και η τρίτη στο τέλος Νοεμβρίου.























































