ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Ερυθρός Σταυρός, Πυρκαγιά, Ραφήνα, Φωτιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέες πληροφορίες για νεκρούς έρχονται στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος της Ραφήνας Γ. Κοκόλης, ενημερώθηκε από τον Ερυθρό Σταυρό ότι υπάρχουν ακόμη 20 τουλάχιστον νεκροί στην Αργυρά Ακτή, στο Μάτι κοντά σε μία ταβέρνα.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο διασώστης του Ερυθρού Σταυρού Βασίλης Ανδριόπουλος είπε πως «υπάρχουν 26 νεκροί 30 μέτρα πριν τη θάλασσα σε ένα χωράφι, ανάμεσα σε δύο κτίσματα».
Όπως τόνισε στο σημείο υπάρχουν άνθρωποι του Ερυθρού Σταυρού και της Αστυνομίας. «Η πρώτη καταμέτρηση είναι 26 νεκροί. Προσπάθησαν να φτάσουν στο νερό αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν».
Την είδηση για τους 26 νεκρούς επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Ν. Οικονομόπουλος στην ΕΡΤ.























































